Pindsvin arter
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Pindsvin arter. Fakta om pindsvin


Dansk Pattedyrforening Sussie Pagh                                                 Find viden om: Pindsvinet kan ikke forveksles med andre danske dyr. Pindsvinets arnold busck åbningstider og sider arter dækket af pigge. Pindsvin, bug og ben er dækket af en lidt stiv hårbeklædning. Pindsvinet (latin: Erinaceus europaeus), også kaldet vesteuropæisk pindsvin, er et . fordi de kan dø af det, det er dog tilladt at holde andre arter af pindsvin bl.a. Pindsvin (Erinaceidae) er en familie af pattedyr med omkring 25 nulevende arter, der er hjemmehørende i Europa, Afrika og Asien. Familien deles i to.


Contents:


Velkommen til Simses Dyr Alle dyr har ret til et godt liv! Nuværende kaniner Pleje-kaniner Zentas 1. Egentlige pindsvin har en buttet krop med kort hale; rygside og isse er uden hår, men dækket af en tæt pigbeklædning. Rottepindsvinene (otte arter) lever i SØ-Asiens højskove. De egentlige pindsvin (16 arter) har en betydelig udbredelse i Eurasien og Afrika. Pindsvin kan blive op til 16 år gamle. Få flere fakta om pindsvin på denne side. 7 år i naturen, mens mindre arter lever 2 – 4 år. luder tøj Pindsvinet er nu på Storbritanniens top liste over arter, der er i fare for at uddø. Engelske forskere har udarbejdet en rapport med en liste over de 10 arter, der er mest i fare for at uddø i Storbritannien.

Dansk navn, Videnskabeligt navn, Klasse, Orden, Familie. 1, Pindsvin, Erinaceus europaeus, Pattedyr · Insektædere · Pindsvin. 3. mar Egentlige pindsvin har en buttet krop med kort hale; rygside og isse er uden De egentlige pindsvin (16 arter) har en betydelig udbredelse i. De nulevende pindsvin inddeles i to underfamilier, de piggede pindsvin, Erinaceinae, og de hårede pindsvin, Galericinae. Der findes seks arter af hårede . Fakta: Pindsvin er immune overfor slangegift. som typisk findes under buske eller tæt buskads; Arter: Der findes 17 pindsvinearter, som er opdelt i 5 slægter. Dansk navn, Videnskabeligt navn, Klasse, Orden, Familie. 1, Pindsvin, Erinaceus europaeus, Pattedyr · Insektædere · Pindsvin. 3. mar Egentlige pindsvin har en buttet krop med kort hale; rygside og isse er uden De egentlige pindsvin (16 arter) har en betydelig udbredelse i. De nulevende pindsvin inddeles i to underfamilier, de piggede pindsvin, Erinaceinae, og de hårede pindsvin, Galericinae. Der findes seks arter af hårede . Har du set et pindsvin i naturen? Så vil vi gerne vide det. Det er nemlig værdifuld viden, hvor pindsvinet færdes i Danmark for os og forskere fra Københavns og. Forveksling: Pindsvin kan ikke forveksles med andre danske arter. Biologi: Pindsvin bliver år gamle. De er kønsmodne i et års alderen og får et kuld unger om året.

 

PINDSVIN ARTER - få din pik ud. Pindsvin (familie)

Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Rottepindsvin har en langstrakt krop dækket af tykke, men bløde hår og en nøgen eller sparsomt behåret, lang hale. Egentlige pindsvin har en buttet krop med kort hale; rygside og isse er uden hår, men dækket af en tæt pigbeklædning.


pindsvin arter Et voksent pindsvin er cm med en kort hale på 2,5 cm. Det vejer normalt mellem og gram. På hovedet og ryggen findes pigge, der måler mm i længden og omkring 1 mm i diameter. På undersiden og benene har dyret en brunlig pels. May 24,  · Pindsvin (Erinaceidae) er en familie af pattedyr med omkring 25 nulevende arter, der er hjemmehørende i Europa, Afrika og Asien. Familien deles i to underfam Pindsvin (Erinaceidae) er en familie af pattedyr med omkring 25 nulevende arter, der er hjemmehørende i Europa, Afrika og Asien.

På kortet kan du se, hvor Det Store Naturtjeks over brugere har registreret pindsvinet i Danmark. Du kan også hjælpe med at registrere pindsvine ved at. Blandt Skandinaviens insektædere er pindsvin (Erinaceus europaeus) langt den største og kraftigste. Flere andre arter af pindsvin findes i Asien og Afrika.

Fredede dyr og planter må ikke samles ind eller slås ihjel, og planter må ikke fjernes fra det sted, de vokser op, jf. Alle vilde pattedyr og fugle er fredede, med mindre der er givet tilladelse til at jage dem i jagtloven.

Pindsvin (Erinaceidae) er en familie af pattedyr med omkring 25 nulevende arter, der er hjemmehørende i Europa, Afrika og Asien. Familien deles i to. Fakta: Pindsvin er immune overfor slangegift. som typisk findes under buske eller tæt buskads; Arter: Der findes 17 pindsvinearter, som er opdelt i 5 slægter. Dansk navn, Videnskabeligt navn, Klasse, Orden, Familie. 1, Pindsvin, Erinaceus europaeus, Pattedyr · Insektædere · Pindsvin. Pindsvin er skumring-/nataktive og bør derfor ikke forstyrres om dagen, så undgå at placere buret i et rum, hvor der sker meget om dagen. I buret skal de som minimum have strøelse, et hus/hule, redemateriale, vand og mad, et sandbad.


Pindsvin arter, det flotteste pigenavn Om pindsvineunger

Af Sussie Pagh                                                                                                                                                                              Printvenlig udgave. Sussie Pagh                                                 Find viden om: hvor lang tid tager det kroppen til at producere sædceller Erinaceus europaeusogså kaldet arter pindsviner et pattedyrder lever i Vesteuropa. I Danmark er det et af de pindsvin velkendte pattedyr og lever ofte i småskove eller haver, hvor det er aktivt om natten. Dyret kendes på at have pigge på ryggen, hvilket fungerer som forsvar mod fjender.


/ Udvalgte arter og levesteder / Dyr / Pindsvin / Kort over pindsvine i Danmark; Du er her: Om projektet; Hvor er pindsvinet registreret i Danmark? Det er soli.bliveenmand.com pindsvin, forskellige arter af flagermus, hare, egern, husmus, ræv, grævling, gråsæl, kronhjort og marsvin. De fleste pattedyr, som lever vildt i Danmark, er fredede. Miljø- og fødevareministeren afgør, hvilke arter der må jages og fastsætter jagttiderne. 10 af arterne kan jages i nogle måneder om året. insektædere, Insectivora, pattedyrorden, der kan opdeles i 72 forskellige slægter omfattende knap arter. Engelske forskere har udarbejdet en rapport med en liste over de 10 arter, der er mest i fare for at uddø i Storbritannien. Pindsvinet er med på listen. Navigationsmenu

  • Fakta om pindsvins pigge
  • melissa naturmedicin

Kategorier